Sunday, 16 June 2013

MAIXARA SLIM LOOK LOTION


RM 89 free postage semenanjung

Maixara Slim Look adalah Losyen pelangsing badan yang di formulasikan dari ekstrak dan haruman strawberi yang pasti akan membuatkan anda suka dengan harumannya. Maixara Slim Look juga membantu untuk menyingkirkan lemak berlebihan, mengatasi masalah selulit dan senggugut, memperbaiki tekstur badan serta mencerahkan dan menegangkan kulit. Hasilnya dapat dilihat dengan penggunaan yang konsisten. Dengan kandungan yang lebih dari produk lotion yang lain! 250ML 1 botol pada harga RM89.00 sahaja!! Anda akan kelihatan langsing dengan MAIXARA SLIM LOOK LOTION!! Berbau strawberry dan sangat wangiiiii 





Kehebatan dan Keberkesanan MSL !!!



CARA GUNA:

1. picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

2. sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.

3. boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)



TESTIMONI



WOW hilang 2kg dlm mase 3hari??Biar betul??
Haa nak tau betul ke tidak,cubelah MSL..

RM 89 Free postage Semenanjung





68kg to 58 kg..10kg turun??Hebat kan??
JOM berMSL..

RM 89 free postage Semenanjung

Berkenan di hati ??

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .




Terima kasih :)

Thursday, 13 June 2013

FELINNA INCHLOSS LOTION

Lotion untuk kurus terhangat masa kini..
Memperkenalkan Felinna Inchloss Lotion..


RM 75 free postage semenanjung


APA KEBAIKAN FELINNA NI?? 

HA KEBAIKAN DIA ADALAH: 
1) LOTION yang wangi dan tidak terlalu panas malah ianya dingin dan mesra pengguna dan amat sesuai buat ibu dalam pantang. 
2) Hanya sekali sapuan anda dah boleh lihat perbezaan inci anda jadi pastikan ukur sebelum guna. 
3) LOTION yang di formulasikan dari bahan-bahan semulajadi yang selamat. 
4) Boleh di sapu pada bahagian tubuh yang hendak dikuruskan tidak kira pada lemak banyak atau sedikit. 
5) Yang pasti dengan INCHLOSS LOTION ini pengeluar sudah hantar untuk di bacakan 30 juzuk Al-Quran di Maahad tahfiz Bukit Mertajam Penang. ( Semoga lebih dirahmati jadi jangan langkah simpan di tempat yang sesuai ). 
6) Rasa berangin dan boleh di pakai sekali dengan korset atau bengkung. 
7) Tidak terlalu panas hanya suam-suam tapi kita boleh rasa tindakbalas lotion. 
8) Boleh hilangkan double chin (sapukan secara tipis dibahagian dagu )


KHASIAT FELINNA BEAUTY INCH LOST LOTION 

Aroma WangianIanya hangat dan sesuai untuk mereka yang aktif. Ia juga berkesan memecah lemak dan membuang angin dalam badan. Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan. Rumusan semulajadi, halal, buatan Malaysia dan berkualiti. 


MENGAPA FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION PERLU ADA DALAM BEG ANDA!! 

*Felinna tidak terlalu panas tetapi mempunyai bau wangi. Mudah mudah dibawa dan selesa dipakai kerana 
  baunya yang wangi.
*Rumusan yang bagus untuk kulit, lembut kulit, masalah kulit kering, selulit, bagi mereka yang merekah di tapak 
  kaki pun boleh cuba. 
*Mudah nak apply di mana-mana bahagian yang tak berkenan kat hati. 
*Pek yang mudah untuk dibawa kemana-mana. 
*Jadi pastikan satu botol Felinna Beauty Inchloss Lotion ada di dalam beg anda. *Diformulasi dari bahan 
  semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang 
  pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik. 
*Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses 
  pembakaran lemak. 
*Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar 
  lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi. 
*Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu 
  tembam atau berlipat, kulit leher melendut) 
* Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan hnya dalam masa 
   sebulan 5KG TURUN !! 



TESTIMONI


Amboi kemain runcing dah dagu kakak ni..Anda cik bam xnak ke??

Jom Felinna Inchloss.In sha Allah dapt mmbntu.



Ramping dah kakak ni, nampak cam anak dara dah..

Jom Felinna Inchloss.



APA TUNGGU LAGI JOM BELI DENGAN SAYE :) 

RM 75 free postage 




Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)

COCOA COLLAGEN POWER PLUS



RM 59 free postage semenanjung



Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :- 

* Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit. 
* Kacip Fatimah - Membantu mengecutkan rahim bagi wanita lepas bersalin, vagina dan merapatkan hubungan 
                          suami isteri. 
* Lobata - Membantu menambahkan tenaga dan memberikan bentuk tubuh badan yang ideal bagi wanita 
* Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda. 
* Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan. 
* Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan. 


Kebaikan Dan Khasiat :- 

* Membantu mengimbangi hormon. 
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut. 
* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit. 
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Melambatkan proses penuaan. 
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri. 
* Mencantikkan kulit secara semulajadi. 
* Memberikan tenaga. 
* Membantu mengurangkan keguguran rambut. 
* Melancarkan peredaran darah dalam badan.
* Mengimbangi berat badan. 
* Meningkatkan daya penghadaman. 
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot. 



SESUAI DI MINUM UNTUK :-

* wanita sudah / belum berkahwin 
*Ibu-bu lepas bersalin amat di galakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman 
*Wanita yang inginkan kecantikan dan kesihatan. 

**Di larang sama sekali untuk wanita yang mengandung dan lelaki 

MENDAPAT KELULUSAN KKM DAN ADE SIJIL HALAL



TESTIMONI


Liza, 017-90940XX Klang

rasa yg sedap..besh..leh ganti pd minum milo di pagi ari..leh wat bertenaga sepanjang ari, mcm keje sayer yg kna bwk blk keje opis ke umh,so sgt membantu..lps 2,kulit jd licin n berseri...bkn kt muka jer,seluruh bdn..sonok bila tgk kulit tgn sentiasa lembab..dlu single,pasnie be2.. lps be2 sy komen lagik ek..



Murni binti Muhamad Sadan ,30thn, Jerantut

sy br menggunakan ccpp br nak masuk 3bln...dlm waktu yang sama saya masih dlm pantang anak yang ke-2..byk perubahan yang saya alami semasa saya minum ccpp muka berseri2..kulit jadi halus licin.kaki tidak merekah lagi..rambut dah kurang gugur..badan terasa segar...masa dlm pantang rasa mcm org yang tidak bersalin....
selepas ini saya akan terus meminum ccpp untuk minuman harian saya.



Berkenan di hati ??

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .




Terima kasih :)

Tuesday, 11 June 2013

MAIXARA C ESSENTIAL(MCS) WITH HYALURONIC ACID (HA)

Supplement no 1 di Malaysia dan menjadi permintaan ramai..

Kini Maixara C Essential dengan Hyaluronic Acid dan berwajah baru

MSC kini mempunyai tablet berbentuk bulat dan sgt sedap dimakan kerana menggunakan 100% Ekstrak Buah Strawberry utk rasa sebenar..ia juga ditambah dgn HA (Hyaluronic Acid) bagi meningkatkan lagi keupayaannya.

Apa itu HA ??

MCS dgn HA adalah supplemen terbaik dan berkhasiat utk anda dan juga seisi kluarga. IAa diformulasi 3x ganda lebih baik dari supplemen biasa. HA adalah penting utk sendi, kulit, mata, gusi dan rambut. Semakin tua, HA semakin kurang. HA berfungsi utk melembapkan kulit, menegangkan kulit dgn pembentukn kolagen, menghilangkan garis halus dan menstabilkan metabolism badan. Kebaikan MCS tidak perlu diragui lagi..Kini dgn penambahan agen anti oksida terhebat HA kulit menjadi semakin cantik dan cerah!! HA sgt baik utk kulit. Ia menjadikan proses pencerahan lebih cepat 3x  dari biasa. Jom berMCS !!!


BERITA BAIK !!!

Sepanjang bulan JUN ini kami membuat promosi MCS..
Maixara C Essential kami tawarkan pada harga RM 99 sahaja free postage dan freegifts.

 
MCS kini dgn HA
1 BOTOL = 60 biji tablet utk 2 bulan, sgt Jimat
 
**utk 1st time consume 60 bj tablet utk sebulan.


 


 
PROMOSI Sepanjang Bulan JUN ade freegifts:
 
1 Maybelline mascara bernilai RM15
1 Miss Rose BB Cream Bernilai RM15
1 Eye Mask Bernilai RM2
1 Black Mask Bernilai RM1.50
1 White Mask Bernilai RM1.50
 
RM 99 SAHAJA FREE POSTAGE DAN FREEGIFTS
JOM GRAB !!
 
 
 
 
 
PENGAMBILAN DISARANKAN:
 
-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bole diambil maksima 2 tablet (saranan yang sebaik2 nya terutama pada bulan ptama pengambilan)
- minum air bersih yang banyak sepanjang hari
*ELAK CAFFEIN, MINUMAN BERKARBONAT, ALKOHOL DAN ROKOK UNTUK KESAN MAKSIMUM
 
 
10 sebab mengapa Maixara C-Sential menjadi PILIHAN RAMAI
- 2x LEBIH kuantiti dari biasa iatu 60 tablet
- 2x LEBIH kandungan mg dari biasa iaitu 10,000mg
- boleh dimakan oleh lelaki mahupun perempuan
- kesan seawal 2-5 hari sahaja
- tablet boleh dikunyah seperti gula - gula
- Rasa tablet yang sangat sedap
- 1 kotak tahan untuk 2 bulan(Malam 1 biji) untuk jimat atau 1 bulan (Siang 1bj dan malam 1 bj ) untuk kesan cepat
- boleh dimakan sewaktu datang haid (untuk jimat xambil takpe) atau ibu sedang   
menyusu badan
- tiada kesan sampingan kerana 100% adalah daripada ekstrak buah- buahan
- buatan tempatan, Halal dan dijamin selamat!
- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
 
 
TESTIMONI
 
 
 

 

 

 
 
APA TUNGGU LAGI..
JOM GRAB !!
 
 



Berkenan di hati ??

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)


 
 
 
 
 
 
 
 

Monday, 10 June 2013

NEW ITEMS COMING SOON ! ! !

Hai ollss...
Harini tak nak ckp pnjg sgt, koz iolls xlarat nak menaipnye haa..
Ni iollss nak bgtau, yg Eyqa Beauty Care akan release produk2 bru, yg psti ORIGINAL n harge bes uollsss...
Jadi menang2 kan la tgn tok membeli ngn iollss ye..hehehe..
Dan jgn lupe Follow blog ni ng ngan page iollss ye..Terima kasih sume..




Regards,

  Eyqa Beauty Care.

    ' Fresh . Young . Beauty . '

Saturday, 8 June 2013

HARGA BARU a-DHA Beauty Care & AURAWHITE 900 000mg

Harga terbaru bagi produk a-DHA Beauty Care dan AURAWHITE 900 000mg dari Eyqa Beauty Care..Berbaloi2..JOM terjah..

a-DHA Beauty Care new price (Free postage):
1) a-DHA set pink = RM75
2)a-DHA set hijau = RM 75 
3)a-DHA Serum Vit C, Vit E & Collagen
4) COMBO SET PINK(a-DHA set pink + serum) = RM 120
5) COMBO SET HIJAU (a-DHA set hijau + serum) = RM 120

AURAWHITE 900 000mg new price (Free postage):

RM 130 come with shaker and freegifts.


Lihat sini dan sini

ANNOUNCEMENT !!!



Salam sume..
Kat sini ade beberapa pengumuman..

1) Kami telah menukar email kami daripada eyqacloset@gmail.com kepada     
    eyqabcare@gmail.com.
2) Nama FB page juga kami sudah bertukar kepada Eyqa Beauty Care daripda sebelum ini  

    Eyqa Closet.
3) Atas sebab permintaan pakaian tidak memuaskan, kami mengambil keputusan untuk 

    berhenti menjual pakaian.
4) Dan perniagaan kami kini hanya memfokuskan kepada produk penjagaan kesihatan dan 

    kecantikan sahaja.
5) Nama blog kami juga sudah bertukar kepada Eyqa Beauty Care, namun link blog kami 

    tetap same iaitu eyqaclo.blogspot.com.

Tuesday, 4 June 2013

ADHA BEAUTY SKINCARE

Produk penjagaan kecantikan yang memang best dgn harga best jugak..Dah banyak terbukti keberkesanannya.. Apa tunggu lagi jom beli dgn saye..Yang penting original..Beli murah tapi xori, xgune jugak kang muke jadi len pulak..Jadi jom order dgn saye tanpa ragu2. :)

ADHA SET HIJAU 
RM 80 include postage SM/SS
RM 75 free postage

ADHA SET PINK
RM 80 include postage SM/SS
RM 75 free postage
ADHA SERUM VIT C , VIT E & COLLAGEN
RM 55 include postage SM/SS Free postage

NAK JIMAT?? BELI COMBO SET

ADHA SET HIJAU + SERUM Vit C, Vit E, Collagen
RM 130 include postage SM/SS
RM 120 free postage

ADHA SET PINK + SERUM Vit c, Vit e, Collagen
RM 130 include postage SM/SS
RM 120 free postage



KEGUNAAN:
• Melembabkan, memutihkan, dan mencerahkan kulit wajah.
• Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam.
• Mencegah kemunculan jerawat.
• Menghilangkan garis halus dan melambatkan tanda-tanda penuaan awal.
• Mengecilkan liang roma.
• Membuang sel kulit mati dan mencegah pertumbuhan sel kulit mati

SETIAP SET MENGANDUNGI : Krim siang, krim malam dan sabun pencuci wajah

KANDUNGAN DIDALAM KRIM SIANG DAN MALAM

Malaleuca Alternifolia

Berfungsi sebagai bahan aktif untuk pengelupasan kulit secara semulajadi. Berfungsi sebagai agen anti bakteria dan acne. Untuk mengelakkan jerawat yang di sebabkan oleh bahan comedogenic. Mengeringkan jerawat dan menghilangkannya dari wajah.Bekerja sebagai antibiotik yang sebenar. mampu membunuh banyak bakteria dan virus.

Hammamelis virginiana

Berfungsi sebagai anti oksidan yang sebenar.Memiliki kesan menenangkan anti iritasidan anti inflamasi, dan mengurangkan luka bakar yang dirasakan atau kemerahan yang di sebabkan oleh exfoliating kesan / pengelupasan.untuk radang kulit dan mencegah infeksi.Membantu mengencangkan pembuluh yang lebar dan mengembalikannya ke struktur normal.Meredakan ketegangan mata, menghapuskan kerutan /eye back/ garis halus di sekitar mata

Ganoderma Lucidum

Sejenis keluarga cendawan, sering disebut sebagai "Raja Cendawan" (cendawan Lingzhi) sudah dikenal ribuan tahun lalu sebagai nutrisi terbaik untuk memperbaharui sel-sel di dalam tubuh dan boleh mencegah penuaan. 

INFO KRIM ADHA DAN SERUM ADHA

Krim siang dan malam ADHA

Bagi yang tidak pernah menjalani rawatan atau  memakai kosmetik yang lain, disarankan mengikuti Peraturan cara pakai untuk kulit sensitive (cara pemakaian ada di dalam bungkusan).Bagi yang telah menjalani rawatan atau memakai kosmetik berat yang lain, terlebih dahulu hendaklah meneutralkan kulit dengan cara pemakaian sabun wajah selama 3 hari tanpa menggunakan kosmetik yang lain untuk proses peneutralan berjaya. Setelah 3 hari, seterusnya memakai cream siang/malam 

Serum Vit C, Vit E & Collagen

Digunakan sebelum memakai cream siang atau cream malam (2 x sehari). Jarak antara penggunaan serum dengan cream 5 Minit atau bila merasakan serum sudah kering di wajah.CARA PEMAKAIAN :Titiskan 2-3 titis serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang berjerawat. Untuk pencegahan jerawat, serum dapat digunakan pada seluruh wajah.

INFO SABUN ADHA

Kandungan :-
mengandungi ekstrak ALGAE(Malaleuca Alternifolia, Hammamelis Virginiana, Ganoderma Lucidum),sari mentimun,madu & mengandungi sejenis mineral yg diperlukan tubuh utk membentuk Collagen yg berguna memerangi sel-sel kulit mati atau rusak..

Supaya sabun tidak cepat habis, disarankan untuk memotongnya  menjadi 6 bahagian. 

CARA- CARA PEMAKAIAN DAN PANTANG LARANG
  • Usaplah wajah dengan lembut  apabila menyapukan cream, jangan digosok-gosok semasa mencuci muka dengan sabun.
  • Tidak dibenarkan memakai apa-apa jenis make up kat muke,senang ckp biar je muke ni jadi "naked face"(2 minggu, nak lg better 1 bulan)
  • Elakkan muka dari cahaya matahari terlalu lama (selama tempoh 1 bulan)
  • Tidak berenang selama rawatan(1 bulan)
  •  Pada peringkat awal (1 minggu) jika kulit memerah dan terasa gatal adalah normal kerana kulit wajah sedang mengalami pengangkatan sel kulit mati.
  • Untuk Kulit sensitif, gunakan sabun terlebih dahulu selama 3 hari-7 hari untuk membersihkan. Seterusnya  gunakan krim siang selama 1 minggu. Setelah serasi, gunakan keseluruhan produk mengikut aturan.
  • Kulit berjerawat, bersihkan wajah dengan sabun lebih kerap. Bersihkan tangan jika ingin mencuci muka atau gunakan tisu lembut.


Berkenan di hati ??

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)




Sunday, 2 June 2013

AURAWHITE 900 000mg

Hye.Tumpang iklan beauty product jap ae..hehe
Iolls nak gtau Uolls ni, Iolls ade jual beauty product AURAWHITE??
Ala yg tgh hit sekarang ni..
Iolls jual AURAWHITE 900 000mg..Dgn kelebihan 5x Stem cell TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS and RASPBERRY..
Jom kite cekidaut ini produk..



Dah cekidaut??Sekarang jom kita tengok kebaikn die..

KEBAIKAN AURAWHITE 

-50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita

RASA DIA SEDAP dengan berperisa lemon berry..
SESUAI UNTUK lelaki dan wanita dan ibu mengandung 4 bulan ke atas..

TESTIMONI






JOM BELI AURAWHITE..RM 150 include psotage SM/SS  RM 130 free postage..Free shaker + Freegifts..
Email me for order..


Berkenan di hati ??

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)