Tuesday, 5 November 2013

BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB (PSS) : SCRUB UNTUK PERLANGSINGAN BADAN





Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!
Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!

selepas ini..
- baju yang sendat2 tak muat boleh pakai semula..
- seluar yang ketat2 tak boleh kancing boleh sarung semula..

lelaki pun boleh guna ye.. bukan wanita sahaja..
berkesan dan selamat, tanpa perlu diet dan senaman berat..
dengan haruman menyegarkan!

KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :

1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)
3) Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)
4) Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
5) Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik.
6) Membentuk badan menjadi cantik
7) Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu
8 ) Menghilangkan dagu berlapis (double chin)
9) Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.
10) Menghilangkan stress & memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi
11) Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant
12) Membuang sel-sel kulit mati & melembutkan kulit
13) Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan
14) Mengurangkan tanda- tanda penuaan
15) Menggunakan teknologi nano yang terkini
16) Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung

Bukan sahaja berperanan menghapuskan selulit dan lemak degil, malah Belvya mampu menjadikan anda lebih segar dan bertenaga selepas mandi, selain membuatkan kulit lebih bersih, lembut dan cerah serta menghapuskan bau badan yang tidak diingini..


TAHU KAH ANDA..

** Garam Laut Mati dalam 
Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi pelbagai keistimewaan, antara nya..
1. Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral)
2. Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (merawat Ekzema & Psoriasis)
3. Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dengan sel kulit baru
4. Berkesan sebagai agen anti-penuaan
5. Melembabkan kulit yg kering
6. Mengecutkan Jerawat
7. Anti-Toksin (mengandungi ion negatif)
8. Anti-selulit
9. Menghaluskan & melembutkan kulit
10. Efektif menegangkan kulit yg berkedut/kendur
11. Anti oksida yg tinggi
12. Energizing
13. Menghilangkan lebihan minyak & kotoran pd kulit

**selain boleh melenyapkan lemak di badan, Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi 5 esen aromaterapi terpilih yang boleh menjadikan seseorang individu awet muda dan melambatkan proses penuaan, selain turut memberi kesan positif pada emosi dan psikologi. Ini tentu nya membuatkan anda tampil segar, gembira dan kekal aktif sepanjang hari!


 CARA PENGGUNAAN BELVYA PSS (Perfect Shaping Scrub)




TESTIMONI







HARGA

1 JAR / 120gm   RM 85 (SM)  RM 90 (SS)

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)




FLORAL MASK BY DIANZ : RECOMMENDED 100%





KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK
Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender

FUNGSI PRODUK :
- Melindungi kulit dari pencemaran
- Lembut tanpa menipiskan kulit
-EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil
-MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak 
-MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
-SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

7 BAHAN AKTIF PRODUK :
Terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
- Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
- Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
- Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
- HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

INFO LAIN :
- Jauhi dari kanak - kanak
-Boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun
- Halal dan muslim product
-1 Tiub bersamaan 100ml, penggunaan seminggu satu @ dua kali.
- 1 Tiub dapat digunakan sebanyak 7 – 8 kali

CARA PENGGUNAAN PRODUK:
  1. Pastikan kulit anda bersih dan kering
  2. Sapukan masker di seluruh muka anda atau pada bahagian yang anda inginkan seperti hidung atau kawasan yang banyak bintik hitam atau putih ( jauhi dari terkena pada kening,bibir dan kawasan mata)
  3. Biarkan selama 20-25 minit sehingga masker benar - benar kering / keras
  4. Tarik masker yang sudah kering / keras secara perlahan dari bawah ke arah atas muka anda & anda akan dapat lihat bintik hitam & putih melekat pada mask
  5. Bersihkan muka dengan air dingin agar pori - pori tertutup dengan sempurna


TESTIMONI











Ainan Tasneem , Irine Nadia dan Fatin Liyana pun da menggunakannya, anda bile lagi???
Hehe =)

HARGA

1 TIUB   RM 65

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)



IBU PUTIH 20g : SECRET OF BEAUTY


Ibu Putih adalah extract sengkuang dan anggur yang menjadi bahan asas kepada produk pencerahan seperti krim dan lotion . Ia boleh di gunakan dengan mencampur lotion atau krim yang sedia ada utk bertindak sebagai produk whitening . Tidak perlu terlalu kerap untuk menggunakan sudah memadai.

Cara Penggunaan :

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu 

putih pada  bahagian diingini dan ratakan

2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.


Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM 

anda. 

Untuk 
bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian 

di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam 

beberapa hari!


Oleh kerana krim ibu putih adalah bahan asas whitening, maka ia boleh dicampur dgn mana2 krim. namun saya cadangkan anda gunakan bersama krim malam untuk bahagian muka dan lotion untuk bahagian badan . Tak Perlu Banyak, Anggaran 10% Pun Dah Memadai Utk Result yg Meletopss.




Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :

- mencerahkan kulit seawal seminggu
-kecerahan secara alami, sekata dan natural
-tiada kesan sampingan
-tiada pengelupasan
-menghaluskan pori-pori
-menghilangkan jerawat, jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
-menghilangkan parut dan cela
-mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher, dan lain-lain bahagian kulit badan
-sesuai digunakan pada wajah dan badan
Berat: 20gm


HARGA
 1 JAR    RM 40

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)




IBU PUTIH JANNA LAWWA 30g : PUTIH DALAM SEMINGGU


Tak cukup putih gebu lagi?
Mahu putih melepak dalam hanya seminggu?
Wow! Pati ibu putih Janna Lawwa boleh merealisasikan harapan anda!
Dengan kandungan pati hebat untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan!!
Lagi utama, ia satu2 nya krim yang mendapat pengiktirafan KKM berbanding jenama ibu putih lain di pasaran, dengan pengeluaran di kilang bertaraf GMP!


Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati -pati pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yang diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal, selamat, HALAL dan bebas kesan sampingan.

Selain memberikan kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi dari sinar UV dengan SPF88, melicin, merawat, memperbaharui sel, membaikpulih tekstur kulit, mengimbangi pH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.

Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, tompok2 penuaan, kedutan halus/kendur, serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.

Istimewa nya juga ia mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama. Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.
Janna Lawwa krim berkualiti tinggi yg dihasilkan melalui penyelidikan pakar, diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL, memiliki no siri KKM NOT130904110K, yg tentunya pilihan selamat kerana mengikut standard/prosedur serta piawaian kosmetik yg ditetapkan.






KANDUNGAN ISTIMEWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :

-Tranexamic Acid
-Kojic Acid
-Gluthathione
-Collagen,Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN
-Bunga melati
-Bunga melor
-Sandalwood
-Suwandakottan
-neem (daun semambu)
-venivel
-ibu kunyit putih
-welmee (licorice)
-alpha arbutin

KEUNIKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :

- Memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
- 100% asli, bukan repackaging seperti krim2 ibu putih lain di pasaran
- Label berwarna merah jambu dg nisi kandungan 30ml
- Ada sticker QC seal pada botol dan tanda HALAL, menjamin ketulenandan keaslian produk
-Memiliki bau/haruman bunga melur yg menenangkan
- Krim putihnya mengandungi bintik2 biru

CARA PEMAKAIAN DISARANKAN :

** UNTUK WAJAH - sekali sehari selepas cuci muka sebelum tidur malam, dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap. Selepas 2 minggu atau bila kulit yang putih/mulus diingini diperolehi, anda boleh memakai pati ibu putih Janna Lawwa ini selang seli hari sahaja.

** UNTUK BADAN/PARUT - Sehari sekali selepas mandi dan boleh juga dua kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu. Sapukan pada bahagian gelap seperti celahan peha, ketiak, siku dan anggota badan lain yang bermasalah untuk mengembalikan kehalusan dan kecerahan semulajadi.

** Boleh dicampur/mix dengan krim wajah, serum atau losyen.
** Sesuai untuk wanita dan lelaki


HARGA

1 JAR   RM 85

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)


OPA SNOW SLIMMING MOUSSE : HOT SELLING IN KOREA








OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !

Produk Terbaru Slimming untuk kecantikan Tubuh Badan

(A) OPA SNOW semburan pada kulit dan menunggu pengalaman menarik dari lemak busters kami! (Serangan lemak busters, Rasa Tindakan!)

(B) Menggali melalui kulit, biji kopi hijau, ekstrak daun Imatinib dan rakan-rakan semula jadi yang lain berjuang cara mereka melalui lapisan kulit, meningkatkan kadar metabolisme kulit!
(Hanya bergerak untuk melepaskan kuasa yang lebih kuat untuk berjuang ke arah lemak badan!)

(C) Kini dengan semua rakan-rakan semula jadi tiba di pangkalan musuh di bawah kulit, rasa panas dapat dirasai jauh di dalam kerana mereka berjuang dan memecahkan sel-sel lemak selain, tanpa menjejaskan suhu kulit di permukaan.
(Perhatikan permulaan sepakan senaman dalaman dan getaran notis kepada kawasan yang disembur!)

(D) Dalam dua jam, OPA SNOW berjaya mengurai minyak lemak dan mencipta satu sistem metabolik baru, meninggalkan anda lebih bersih intestinally, mendatar dan langsing luaran!
(Membuang minyak lemak dan memperbaharui sistem metabolik dan menyahtoksin sisa-sisa yang tidak diingini!)




Q: Bagaimanakah cara menggunakan OPASnow?
A: Kami mencadangkan OpaSnow digunakan pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. Pada waktu pagi boleh semburkan OpaSnow di bahagian-bahagian tertentu sebelum pergi kerja dan begitu juga pada waktu malam sebelum tidur. Selepas sembur OpaSnow ke bahagian-bahagian tertentu kemudian sapukan moouse supaya semuanya rata kepada kulit



Mengapa Pilih OPA SNOW?
A) Teknologi Korea, Amanah, Dipercayai
OPA SNOW adalah produk yang bangga direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Research Pelangsingan, ia menjalani penyelidikan meluas 4 tahun untuk mencipta karya akhir ini. OPA SNOW adalah produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan akhirnya semulajadi dan selamat untuk digunakan. Hanya semburan OPA SNOW di kawasan-kawasan yang berlemak dan memeteraikannya dengan urutan yang baik untuk meningkatkan kadar penyerapan. Dihasilkan dengan menggunakan formula yang sempurna seperti bahan-bahan yang berkualiti digabungkan dengan sains dan teknologi, OPA SNOW berkesan menembusi ke dalam lapisan lemak dan membakar lemak badan terkumpul tanpa merosakkan kulit atau kontur badan. Perkembangan Sains dan Teknologi OPA SNOW cemerlang sebagai produk pelangsing revolusioner, ciptaan moden, baru inspirasi dan asal itu sendiri. Satu produk menyumbang begitu banyak dalam industri kecantikan dan pengguna yang menyediakan satu teori baru dalam industri badan dengan hasil yang terbukti keberkesanan yang tinggi dan kehilangan lemak yang luar biasa.

Selamat dan Asli

OPA SNOW mengandungi bahan-bahan utama seperti Green Coffee Bean, Minyak Jojoba, Ekstrak Halia dan Ekstrak Daun Imatinib. Ini ekstrak tumbuhan menyumbang dengan ketara ke dalam proses detoksifikasi badan dan sudah tentu, pada masa yang sama juga meningkatkan keanjalan kulit.

Kacang Kopi Hijau: Mengawal metabolisme kulit dan mengeluarkan cecair badan tambahan untuk bertarung dengan kulit tidak sekata.

Minyak Jojoba: melembapkan dan memerangi penuaan.

Ekstrak Halia: pantas meningkatkan badan dan kulit metabolisme

Ekstrak Daun Imatinib : Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme.

C) Beribu-ribu Eksperimen, Beribu-ribu memuji
OPA SNOW telah terbukti layak oleh seribu sukarelawan melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan, hasil menggantikan apa-apa ujian klinikal sebelum ini! OPA SNOW telah mencapai keputusan yang lebih besar selepas pelancaran rasmi dan pelepasan, berjaya lebih seratus ribu kadar kejayaan oleh pengguna sahaja, terutamanya diiktiraf OPA SNOW sebagai penyelesaian teknologi diilhamkan selamat untuk badan. Fenomena ini telah menyebabkan beberapa kejadian rompakan, mencetuskan kekurangan bekalan yang banyak di pasaran.

D) Produk Pelangsingan Direka untuk Asia
Punca obesiti di seluruh dunia yang sama, walau bagaimanapun, tubuh manusia berbeza dari timur ke barat dipengaruhi terutamanya oleh diet budaya dan faktor-faktor alam sekitar. Ia adalah penting untuk mempertimbangkan dan mengelakkan sebarang kesan yang buruk apabila menggunakan mana-mana produk.Ia adalah OPA SNOW berita baik dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia dan muntah-muntah, produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia.

1. Kunci pelangsing
Menangani masalah kulit menggelebar di bahagian lengan untuk mendapatkan lengan yang lebih cantik.

2. Abdomen Flat
OPA SNOW membantu membuang lemak perut tambahan untuk menghasilkan hasil yang baru, licin dan rata serta membantu anda untuk mendapatkan pinggang langsing kecil.

3. Pinggang Kecil
Pertempuran lemak badan di bahagian pinggang menghasilkan bentuk yang menarik, ramping dan menawan.

4. Kaki berbentuk indah
Sasaran OPA SNOW untuk sepasang kaki seakan model yang bertujuan untuk semua skirt dan seluar untuk memikat kedudukan dan kecantikan.

Kesesuaian Pengguna
Pernahkah anda mencuba pelbagai produk menguruskan badan tetapi akhirnya sia-sia?
Anda tidak suka bersenam dan berdiet, tetapi mahu menghilangan lemak dengan mudah?
Adakah anda seorang yang meragui produk menguruskan badan dan mahukan konsep yang lebih sihat?

(A) Wanita moden
Tidak perlu berdiet! Tidak perlu bersenam! OPA SNOW boleh membakar lemak dengan mudah walaupun dengan memakai pakaian yang bergaya. OPA SNOW boleh dibawa ke mana sahaja anda pergi dan hasilnya anda akan mendapat bentuk badan yang langsing dan menawan!

(B) Office Lady
OPA SNOW amat sesuai bagi mereka mempunyai berat badan berlebihan akibat tekanan kerja dan gaya hidup yang tidak sihat seperti kurang bersenam dan makan berlebihan. Ini akan meningkatkan keyakinan anda di tempat kerja.

(C) Ibu Selepas Melahirkan Anak
Para Ibu pasti akan menyukai produk ini! OPA SNOW akan menghilangkan selulit atau kesan kulit kendur selepas melahirkan anak serta menghilangkan lebihan lemak yang tidak diingin daripada badan ibu!

(D) Pertambahan berat badan apabila usia meningkat
Adalah normal kepada mereka yang berusia (30-40 tahun) akan mendapat berat badan berlebihan disebabkan kadar penurunan kadar metabolisma yang ketara. Kepada mereka yang mempunyai kesedaran yang tinggi, OPA SNOW boleh membantu membakar lemak dibahagian tertentu seterusnya dapat menjaga kesihatan yang baik.
OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam 3 Langkah Menarik: Kejutan -> Dingin -> Haba. Rasailah penyerapan serta merta ke dalam kulit dan seterunya menganjalkan kulit dengan bahan-bahan semula jadi; dengan Ekstrak Biji Oren akan akan menghapuskan kulit oren degil terutama di bahagian punggung dan paha; dengan penambahan kepekatan tinggi Asid Hyaluronic untuk menjadikan kulit lebih lempap secara semulajadi.
Sapu Mana Nak kurus Saje, Turun 6-8kg dalam 20 hari tanpa Senaman dan Diet !

Teknologi terbaru Korea Slimming Mousse 10kali ganda berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit berbanding dgn cream,gel dan spray!

Langkah untuk guna OPA SNOW :
1.Goncangkan botol OPASNOW sebelum guna selama 30saat.
2.Semburkan mousse OPASNOW pada kulit .
3.Massage 1-2minit sampai mousse menyerap ke dalam lapisan kulit.
4.Sepakan senaman dalaman bermula dan memecahkan sel-sel lemak di bawah kulit.




HARGA

1 BOTOL  RM 90
2 BOTOL     RM 180 + PERCUMA 1 BOTOL


Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)



PERLA COFFEE : KOPI DENGAN SERBUK MUTIARA


Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda
Perla Coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.




ANTARA KEBAIKAN PERLA COFFEE
Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
mengurangkan kedutan dan garis halus
mengecilkan liang pori
meningkatkan sistem imunisasi badan.
mengatasi masalh jerawat dan jeragat.




BAHAN-BAHAN UTAMA DALAM PERLA COFFEE
-Serbuk Mutiara
-Glutathione
-asid hyaluronik



Serbuk Mutiara 
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.


HARGA

1 BOX   RM 65

Sila baca TERM & CONDITIONS terlebih dahulu sebelum ORDER .



Terima kasih :)